Indbrudssikrede vinduer

Indbrudssikring

Som standard for sikkerheden ved Internorm-vinduer, er alle glassene limet fast hele vejen rundt til rammen via den tidligere nævnte Fix-O-Round-teknologie. Dette er første skridt for at skabe indbrudssikrede vinduer

Selvom tyven ved en langvarig indsats skulle få afmonteret den udvendig beklædning kan denne ikke tage glasset ud, som ved andre vinduesmærker, hvor glasset sædvanligt kun er limet fast til rammen i hjørnerne. Tyven bliver derfor nødt til at smadre glasset, hvilket han ikke vil gøre pgr. af larmen.

Vinduerne er udstyret med modhagekolver og sikkerhedsbeslag. Der er ingen udvendig beslag og hængsler, som kan indbyde til afvridning eller afsavning.

Og dette er blot i standard-udgaven!

For at optimere indbrudssikkerheden kan der tilvælges ekstra sikkerhedsbeslag, der sikrer mod opboring, sikkerhedsglas og aflåselige greb.

Indbrudssikrede vinduer

Standard

Indbrudssikrede vinduer: Sikkerhedspakke RC1 indbrudssikring

Sikkerhedspakke RC1

Indbrudssikrede vinduer: Sikkerhedspakke RC2 indbrudssikring

Sikkerhedspakke RC2


Ved RC1 skal vinduet kunne holde til en trykbelastning på 300 kg. Derudover tester man vinduet ved at lade en sandsække falde fra en højde på 800 mm (ifølge DIN EN 1627:2011).

Ved valg af RC2 er man garanteret, at vinduet ikke kan åbnes manuelt ved hjælp af kiler, rørtænger eller skruetrækkere (ifølge DIN EN 1627:2011).


Rosenheim instituttet tester indbrudssikrede vinduer

Rosenheim-instituttet i Tyskland er instituttet som certificerer vinduer og døre til CE-mærkningen. CE-mærkningen af produkterne fra IFT-Rosenheim giver adgang til alle europæiske markeder og giver slutbrugere og arkitekter en tryghed om, at det certificerede produkt også opfylder kravene til bl.a. energiegenskaber, tæthed, brandsikkerhed og indbrudssikring.

Fra den 1. februar 2010 skal alle vinduer og yderdøre, der bringes på markedet i hele EU, være CE-mærket. I Danmark er det dog kun et lovkrav at deklarere de egenskaber ved at underskrive en overensstemmelseserklæring, der viser at kravene i produktstandarden for vinduer og yderdøre DS/EN 14351-1 er overholdt. IFT-Rosenheim udfører også den skrappe, fysiske test af produkterne.

Test af indbrudssikrede vinduer
Test af indbrudssikrede vinduer